En kamp i skymningen om toppen på podiet

PWR Racing Team är på plats på Mantorp Park för säsongens tredje STCC-deltävling. Teamet har med sig ett bra momentum från senaste deltävlingen i Anderstorp där Emma tog säsongens första pallplats.

 – Jag känner mig riktigt sugen på att få köra igen, även om jag likt racedagen på Anderstorp är lite krasslig. Jakten på min första vinst fortsätter, det gick ju bra senast trots att jag var sjuk, säger Emma med ett skratt.

Förutom att racet körs på kvällen är den största skillnaden att den korta banslingan på Mantorp används denna säsong. Något som passar Daniel Haglöf riktigt bra.

– Det är alltid enormt kul att komma ut på banan, men jag trivs extra bra när det blir tight racing. Förhoppningsvis sätter vi inställningarna på bilen, då är jag med i toppen, säger Haglöf!

Teamchef Daniel Andersson känner sig positiv och säger precis som Haglöf att med rätt setup på bilarna är både Emma och Daniel med i toppen.

– Pallplaceringarna på Anderstorp var oerhört viktiga och spred en riktigt bra känsla i hela teamet. Med det i ryggen känner jag att vi har bra chans här på Mantorp, avslutar Daniel.