Favorit i repris på Västkustloppet i Falkenberg?

PWR Racing Team har lämnat Dalarna med destination Falkenberg. Med sig i bagaget har teamet två pallplatser i STCC, fyra vinster i Formula Renault 1,6 och två vinster i Swedish GT.

Daniel Haglöf var under senaste deltävlingen på Mantorp ytterst nära sin första pallplats för säsongen.

– Jag känner att vi närmar oss toppen hela tiden. På Mantorp var jag ruggigt nära och jag har en bra känsla inför Falkenberg. Jag har en pallplats i STCC där sedan tidigare, nu är det dags för nummer två! Säger en laddad Haglöf.

Emma som tog sin första pallplats i STCC på Falkenberg förra året är såklart förväntansfull inför årets tävling. Med mer erfarenhet och två raka pallplatser i ryggen blir Emma farlig på den snabba väskustbanan.

Det är inte bara i STCC som teamet har bra chans på pallen. Senaste tävlingshelgen teamet var på plats med alla klasser tog man inte mindre än fem pallplatser, varav tre vinster, i Swedish GT och Formula Renault 1,6.

– Våra juniorer, med Oliver Söderström i spetsen, har kommit igång riktigt bra under inledningen av säsongen. Jag ser fram emot att få se både Oliver och Julia tävla på Falkenberg. Sen ska jag villigt erkänna att det kliar ordentligt i fingrarna efter att få köra Lamborghinin igen! Avslutar Poker Wallenberg med ett leende.