Hungrig Haglöf när PWR Racing Team tar sikte på fler podiumplaceringar

Säsongens femte deltävling i STCC står för dörren och PWR Racing Team är på plats på Gelleråsen för att köra till sig viktiga mästerskapspoäng. Efter en uppåtgående trend hela säsongen blev Falkenberg en besvikelse för både Emma och Daniel, något hela teamet är ordentligt taggade att vända nu efter sommaruppehållet.
– Jag är inte alls nöjd med resultaten vi fick med oss från Falkenberg och jag känner mig ordentligt revanschsugen! Gelleråsen är en ny bana för mig då vi inte körde där förra året, men jag brukar lära mig snabbt och ser fram emot att fightas om min tredje pallplacering den här säsongen, säger Emma.
Teamägare Daniel Haglöf lämnade Falkenberg med blandade känslor efter en stor portion otur och strul i STCC och dubbelseger i Swedish GT med teamets Lamborghini.
– Nu är det dags att växla upp ordentligt på STCC-fronten, pallen har varit oerhört nära i flera race och ni hittar nog inte en mer hungrig förare i startfältet när lamporna släcks på lördag, påstår Haglöf.
Om STCC-resultaten har varit lite stolpe ut för Haglöf har Swedish GT varit mer utav ett slagskott rakt i krysset. Tillsammans med Poker Wallenberg har han bildat en duo som inte lämnat toppen på podiet en enda gång under säsongen. Fyra raka vinster talar sitt tydliga språk och av resultaten att döma verkar det inte gå att sätta stopp för Haglöf och Poker i den svarta besten från Sant’Agata.
– Visst har vi presterat oerhört bra och fått med oss fina resultat från start, men vi är ödmjuka inför uppgiften och vet att det aldrig är enkelt att sätta sig bakom ratten och vinna. Jag ser fram emot att göra ett bra jobb och ta ytterligare steg mot en totalseger i Swedish GT denna helg, avslutar en märkbart taggad Poker.