Sean Banan till STCC

Den folkkära artisten Sean Banan förgyller STCC-tävlingen på Solvalla med en konsert under lördagen. Artisten som blivit en barnfavorit tack vare hits som Sean den förste banan och Copacabanana gästar nu STCC under lördagen på Solvalla. Sean kommer att ha en konsert under lunchen innan det första STCC-heatet och kommer efter konserten ha en autografskrivning i samband med MINI-STCC.

STCC är mer än bara racing – Club Mini-STCC 

Mini-STCC är en klubb för barnen och familjerna som besöker de olika racen runt om i Sverige. Som medlem i Club Mini-STCC får barnen och familjerna tillgång till Mini-STCC-området på respektive bana. Utöver tillgång till Mini-STCC-området får medlemmen löpande erbjudanden både vad gäller prisvärda biljetter och från WEB-shopen samt information om vad som sker på respektive race.

Medlemskapet är gratis, det enda som krävs är att målsman registrerar barnen. Målsman kommer därför att vara den som tar emot nyhetsbrev, kul tävlingar och annan info från Mini-STCC. Mini-STCC-område finns på alla race, maxat med aktiviteter för hela familjen.

Fri entré för barn upp till 15år.

JK150509_0136

Club Mini-STCC på Solvalla den 12/9 

För att öka fokus på familjeupplevelsen på STCC gör vi till racen på Solvalla både en lansering av Mini STCC Club och en rejäl satsning på barn och familjer i det området vi benämner Mini-STCC. Ni hittar det vid Stallbacken i början på start & målrakan. På plats finns bland annat en fan-car; Paul Walkers bil från Fast and Furious 7, Michelins Segway-bana, Porsches minibilar, en över 20 meter lång upplåsbar hinderbana och hoppborg från Aktiv Skärgård. Det blir tävlingar och annat skoj.

Godisbolaget och Triumf Glass delar ut godis och glass till alla barn som är/blir medlem i Club Mini-STCC vid entrén/STCC-depån. Självklart kan man bli medlem på plats. Sist men inte minst så underhåller och spelar Sean Banan upp i lunchpausen.

Bli medlem i MINI-STCC

http://stcc.attendance2.com/ministcc

IMG_8414

Familjens hålltider på Solvalla 12:e september

12:45 Rallycross omgång 3. Sista omgången för RallyX bilarna inför semifinalen och finalerna.

13:40 Konsert med Sean Banan och gridshow med autografskrivning för STCC-förarna på banan. Efter konserten med Sean Banan så skriver Sean autografer vid MINI-STCC.

14:45 STCC heat-1 och racingens samtliga tävlingsheat.

18:45 Semifinaler och finaler för RallyX