En Lamborghini Huracán ST, två förare, fyra tävlingshelger och sju segrar.

Under den gångna helgen kördes den sista deltävlingen i Swedish GT, ett mästerskap som PWR Racing Team säkrat segern i redan innan de två avslutande racen. Arenan, Ring Knutstorp, bjöd på en knepig mix av ösregn och solsken likt säsongsstarten på Anderstorp.
Den knixiga banan i kombination med en tungt viktad Lamborghini och mängder av regn innebar en stor utmaning för teamet och dess förare. Trots detta bärgades den sjunde segern för säsongen samt den första andraplatsen.
– Det kändes såklart väldigt surt att inte få stå högst upp på pallen i båda helgens race, speciellt när vi hade chansen att gå obesegrade genom mästerskapet. Men det glömmer man ganska snabbt när man blickar tillbaka på de sju segrar vi lyckats ta i Swedish GT detta år. Och förresten, lite får vi ju bjuda på också, säger Daniel Haglöf med ett leende.
En säsong fylld med glädje, enorm uppmärksamhet kring bilen och mängder av triumfer avslutades alltså överst på pallen. Teamet ser fram emot de utmaningar som komma skall i denna Lamborghini Huracán Super Trofeo.
– Jag vill passa på att, å teamets vägnar, tacka våra partners och Lamborghini Malmö för att ni gjort denna succésäsong möjlig. Att kunna titulera oss mästerskapssegrare i Swedish GT är något vi värderar högt, avslutar Poker Wallenberg.