Pallen hägrar på ett nyasfalterat Solvalla

PWR Racing Team är på plats i huvudstaden för att köra den sjätte deltävlingen i STCC. Arenan för slaget om Stockholm är Solvalla, som asfalterats för att rymma helt andra hästar än de som normalt tävlar här.
– När jag körde här förra året gjorde jag det med en bil som skruvats ihop på knappt en vecka. Förståeligt nog så strulade det en del och jag ser fram emot en mer problemfri resa denna helg. Med farten vi hade på Gelleråsen i ryggen ser jag mig själv på pallen denna helg, säger Daniel Haglöf.
Förutom STCC tävlar teamets juniordel i Formel Renault 1.6 där Oliver Söderström leder mästerskapet med tio poäng.
– Jag är sjukt taggad inför helgen. Dubbelsegern vid senaste deltävlingen på Kinnekulle Ring var verkligen skön att få med sig i ryggen såhär i slutspurten, avslutar Oliver Söderström.