STCC stödjer människor på flykt ihop med Röda Korset

Dagens Europa förändras i snabb takt. Människor flyr från krig och lämnar allt för att enbart klara livhanken. Familjer och hela samhällen förändras och flyttas från tryggheten mot en ny värld i ett nytt land och med nya möjligheter.

STCC har som första motororganisation, i samarbete med Röda Korset, startat en insamling för att stödja människor på flykt. Insamlingen startar i samband med helgens STCC- och RallyX-tävlingar på Solvalla och pågår till finalen av STCC på motorbanan Ring Knutstorp den 23-25 september.

– Vi kände att vi ville göra något för alla människor som idag är på flykt och i ett enormt behov av hjälp. Att valet föll på Röda Korset beror bland annat på att Röda Korset är en världsomspännande organisation som hjälper människor över hela världen. Vi hoppas nu att vi kan få hela motorsverige att hjälpa till genom att använda vårt swish-nummer eller gå in på Röda Korset och lämna bidrag på vanligt vis, säger Jonas Lundin, VD STCC AB

Lämna ert bidrag med SWISH 1235 935 911