WestCoast Racing intar Solvalla med laddad Larsson

STCC-säsongens näst sista tävlingshelg står för dörren den här helgen när STCC-teamen besöker huvudstaden och den tighta och underhållande banan på Solvalla.

Fredrik Larsson laddar för att ta tillfället i akt att täppa till luckan i mästerskapet inför finalen på Ring Knutstorp, och med ganska lite extravikt i bilen och med god from från tidigare race på Solvalla är förhoppningarna stora.
– Det här är vår chans att skaffa bra förutsättningar i mästerskapet inför finalen, säger Fredrik. Vi hade inte en bra helg i Karlskoga och nu måste vi göra allt vi kan för att ge oss chansen att slåss om guld på Knutstorp istället för silver eller brons. Vi har tillfället att göra en bra helg. Jag har mindre vikt i bilen än vad Volvoförarna har och om det är någonstans det ska ge en fördel så är det på den här banan. Jag var dessutom väldigt snabb på Solvalla i fjol och gillar banan så vi kommer att göra allt vad vi kan här!

STCC-helgen på Solvalla inleds idag fredag med test och kval på eftermiddagen och kvällen följt av de två racen på lördag eftermiddag.

Tidsschema – STCC, Solvalla:

Fredag 11/9:

13:50 – Test 1
16:40 – Test 2
19:30 – Q1
19:50 – Q2

Lördag 12/9:

14:45 – Race 1
17:50 – Race 2