Snickar-Matte och XL-Racing tar Rosa Bandet-kampanjen med sig ut på banan

XL-Bygg är huvudpartner till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.
Nu tar ”Snickar-Matte” Karlsson och XL-Racing med sig kampen mot cancer ut på banan.
I lördagens final i Porsche Carrera Cup Scandinavia kommer TV-profilen att köra en rosa Porsche 911 GT3 Cup på Ring Knutstorp i Skåne.

Mats Karlsson är en av toppförarna i Porsche Carrera Cup Scandinavia. Inför säsongens sjunde och sista deltävling ligger den populäre snickaren från TV4-programmet Bygglov på femte plats i tabellen med chans att avancera.
Till finalen har XL-Racings svarta Porsche 911 GT3 Cup bytt skepnad.

– Eftersom starten av XL-Byggs rosa kampanjveckor sammanfaller med finalen så bestämde vi oss för att göra bilen rosa. Som XL-Byggs officiella racingteam vill vi givetvis vara med och bidra och våra övriga samarbetspartners backar upp idén. Tillsammans med dem hoppas vi få in 100.000 kr under helgen. Det är i alla fall vad vi siktar på, säger Matte Karlsson och uppmanar samtidigt alla andra team i Porsche Carrera Cup att också skänka pengar.