Team Kia bjöd Idol-deltagare på STCC-upplevelse

Kia är en av huvudsponsorerna till TV4-programmet Idol och under måndagen så annordnade Team Kia en riktig racing-dag för deltagarna. Från Team Kia så var förarna Rasmus Mårthen, Kevin Aabol och Emelie Liljeström på plats och trion kompletterades med JTCC-föraren Nicklas Oskarsson. Idol-deltagarna fick bland annat känna på hur det är att åka i en riktig STCC-bil tillsammans med Rasmus Mårthen som kommit in starkt under STCC-avslutningen.

– Jag fick oerhört starka reaktioner från Idolerna, några var skitskraja och en del var betydligt mer avslappnade under åkturen, men man märkte att de verkligen uppskattade att åka i STCC-bilen, för min egen del var det också extra kul att skjutsa runt Martin Almgren som är min favorit i tävlingen. Vi kom bra överens och var på samma nivå direkt, oss bönder emellan så att säga, säger Rasmus Mårthen som fick agera chaufför under dagen.

Rasmus summerade även säsongens sista race och var nöjd med utfallet av sin inledning i STCC-cirkusen.

– Det har varit en klockren start på STCC-säsongen både körmässigt och PR-mässigt för min del, hela satsningen med #racingbydalarna och hela dala-kopplingen är något jag värdesätter högt inför framtiden, avslutar Mårthen.

 

Missa inte när Idol goes STCC ikväll 20:00 på tv4

 

12068905_1059236237434210_3573659617520129306_o