Kalendern är på gång i både Clio Cup och Formel Renault 1,6

STCC, Porsche Carrera Cup Scandinavia, Swedish GT… Samtliga serier har de senaste dagarna offentliggjort sin kalender för 2016. Tävlingsschemat för Clio Cup/JTCC och Formel Renault 1,6 är heller inte långt borta.

– Nej, men det dröjer ytterligare en tid innan vi kan gå ut med kalendern. Mycket är klart, men några små detaljer återstår innan vi kan offentliggöra när och var de båda serierna kommer att tävla 2016, säger Göran Olsson, koordinator för Clio Cup/JTCC, som den här veckan gästar Paris för ett promotorseminarium arrangerat av Renault Sport.
På seminariet deltar även Thomas Johansson, som var koordinator för Formel Renault 1,6 säsongen som gick.

Lördagen den 23 januari arrangeras Bilsportgalan i Karlstad. Under galakvällen kommer årets medaljörer, både senior och junior, i Clio Cup och Formel Renault 1,6 att få ta emot sina priser. Då kommer vi bland annat få se mästarna Henric Skoog, Julle Ljungdahl och Oliver Söderström på scenen.
– Tidigare samma dag kommer STCC AB att stå som värd för en informationsträff där vi kommer att berätta mer om kommande års säsong i Clio Cup/JTCC och Formel Renault 1,6, berättar Olsson.