Robert Dahlgren tillbaka i STCC 2016!

Robert Dahlgren är tillbaka i STCC 2016 tillsammans med Polestar Cyan Racing. Dahlgren, som lämnade STCC 2013, kommer närmast från V8 Supercars i Australien.
– Jag är här för att ta titeln, det är mitt enda mål för 2016-säsongen. Jag har ouppklarade ärenden i STCC och jag är glad att få bästa möjliga förutsättningar att slåss om titeln med Polestar Cyan Racing, säger Robert Dahlgren.

Dahlgren, tidigare STC Cup-mästare och silvermedaljören i STCC, kommer att köra en av två Volvo S60-bilar i STCC tillsammans med Prins Carl Philip.
– Vi är mycket glada att tillkännage Robert till vår titelutmaning i STCC 2016. Robert har jobbat med oss sedan 2004 och med honom får vi inte bara en hög nivå i en av bilarna, vi får ett viktigt bidrag till hela teamet. Vi kan lita på hans erfarenhet och förmåga igen 2016, säger Alexander Murdzevski Schedvin, Head of Motorsport på Polestar, Volvo Cars prestandamärke

36-årige Dahlgren kommer även i fortsättningen att vara delaktig i testerna runt WTCC-satsningen och att utveckla Polestars prestandamodeller för gatan.