Rasmus Mårthen och Brovallen Design kör Ford i STCC

Nu är det klart. ”Dalecarlian Racing Team powered by Brovallen Design” byter bilmärke till Ford. Säsongen närmar sig med stormsteg. Premiären i Skövde är nästa helg och det blir också starten för samarbetet när Fords nya bilar introduceras.

-Vi förbereder oss för STCC:s kommande reglemente och där har Ford redan en färdig lösning, säger Tobias Johansson, stallchef på Brovallen Design, om varför man byter samarbetspartner.

-Det är otroligt roligt att få köra en Ford Mondeo, förklarar Rasmus Mårthen. Ford har legat mig varmt om hjärtat, i alla år, då jag har haft en lokal Fordhandlare, i Mora, som hjälpt mig sedan starten av min karriär. Det är fantastiskt att få köra ett bilmärke som de säljer.

STCC har premiär i Skövde nästa helg och de nya bilarna byggs nu för fullt i verkstaden i Brovallen, utanför Avesta.