Logitech och PWR Racing förlänger partnerskapet ytterligare tre år

2016 års säsong har startat bra för den Logitech-brandade SEAT Leon STCC som drivs av PWR Racing i STCC. Med Haglöf bakom ratten har två race slutat med pallplaceringar i form av en seger och en tredjeplats.
– Vi är oerhört glada över att ha fått ett långsiktigt avtal på plats med ett så starkt varumärke inom gaming. För mig personligen känns det smått overkligt att tillverkaren av de produkter jag tränade med som ung, och använder än idag, nu står bakom teamets satsning. Jag ser verkligen fram emot de tre kommande åren, säger Daniel Haglöf, förare och delägare i PWR Racing.

– Vi har jobbat hårt för att få det här avtalet på plats då vi verkligen tror på kraften i att förena riktig racing med gamingvärlden. Våra produkter i form av Logitech G29 och G920 med tillbehör handlar om att ge spelaren en så autentisk spelupplevelse som möjligt, här blir kopplingen till riktig racing en viktig ingrediens i vår marknadsföring. Säger Malin Sörensson, Marketing Manager på Logitech i Norden.