Rasmus Mårthen i nytt samarbete

STCC-föraren Rasmus Mårthen har tecknat ett långsiktigt avtal med nya samarbetspartnern crazyspins.com.
– Det känns riktigt bra att börja samarbeta med Crazy Spins. Jag vill rikta ett stort tack till Team Jerry Salo och Crazy Spins som vill genomföra den här satsningen tillsammans med mig, säger Rasmus Mårthen

Rasmus Mårthen visade i senaste STCC-deltävlingen på Falkenberg att han kan utmana Sveriges bästa racerförare, han var snabbast i kvalet och blev trea i ett av racen. Det var hans första pallplats i STCC. Och han är självklart väldigt nöjd med att kunna presentera den här satsningen inför helgens deltävling i Karlskoga.
– Min utvecklingskurva har gått stadigt uppåt den här säsongen och jag tror definitivt vi kan ta ytterligare ett stort steg framåt tillsammans med Crazy Spins. Let’s play and win like crazy, säger Rasmus Mårthen.

Jerry Salo från managementföretaget Team Jerry Salo säger att Rasmus Mårthen passar perfekt in I företagets profil.
–Vi på Crazy Spins är väldigt nöjda med den här STCC-satsningen och vi tror på varumärket Rasmus Mårthen och samarbetet.