Svårtippat i Formula STCC Nordic

Årets upplaga av Formula STCC Nordic är lika svårtippad som det såg ut på förhand. De sex heat som körts har bjudit på fyra olika segrare. Frågan är om någon ytterligare förare sällar sig till segrargänget efter helgens två heat i Falkenberg?

Mästerskapsledaren Emil Heyerdahl är den enda som tagit mer än en heatseger, den unge norrmannen har varit snabbast i tre av heaten. Övriga segrare är Alfred Nilsson, Edward Sander Woldseth och Simon Ohlin.
Nilsson tillsammans med Sebastian Persson tävlar för Ward West Coast Racing, det Halmstadbaserade teamet som har sin hemmatävling. Självklart kommer dessa båda förare att vara extra motiverade att visa sina färdigheter inför hemmapubliken.

Emil Heyerdahl är säkerligen revanschsugen efter att ha får segerraden bruten på Anderstorp. Heyerdahl har tillsammans med mästerskapstvåan Simon Ohlin stått på pallen i samtliga race så här långt.

Norrmannen Lars Solheim i hårdsatsande Team Greenpower har så här långt inte lyckats knipa någon pallplats. Solheim vann fjolårets Formula Basic i stor stil och har definitivt kapacitet att slåss om pokalerna i Falkenberg.

Tidsschema och övrig information