Nu ska medaljerna fördelas i Formula STCC Nordic

Emil Heyerdahl är redan klar mästare i Formula STCC Nordic men bakom honom är det fortfarande öppet om övriga medaljplaceringar. Likaså ska medaljerna i JSM hamna runt rätt halsar när allting avgörs på Mantorp Park fredag-lördag..

Tvåa i tabellen är Simon Ohlin och han har 32 poängs marginal till trean Edward Sander Woldseth. Ohlin har varit stabil pallplatsbesökare hela säsongen, den enda gången han missat var pallen var i det senaste racet på Rudskogen som avgjordes bakom säkerhetsbilen.

Edward Sander Woldseth har också varit en stabil toppförare hela säsongen men han har mycket jobb framför sig för att komma ifatt Ohlin.

Sander Woldseth är i sin tur jagad av fjärdeplacerade Alfred Nilsson. Det skiljer 13 poäng mellan dem. Även Sebastian Persson på femte plats har en chans att blanda sig i striden om topp tre-platserna men han är 32 poäng från tredjeplatsen.

I JSM har Simon Ohlin redan säkrat guldet. Alfred Nilsson ligger tvåa och jagas närmast av teamkompisen Sebastian Persson.

 

Tidsschema Formula STCC Nordic

Fredag 21 september

09.25 Test
14.05 Kval

Lördag 22 september

09.20 Race 1
12.04 Race 2