Norrmannen Magnus Gustavsen kör STCC-finalen för Brink Motorsport

Magnus Gustavsen är tillbaka i STCC TCR Scandinavia inför helgens säsongsfinal på Ring Knutstorp där han kommer att tävla för Brink Motorsport i en Audi RS 3 LMS.

– Det känns väldigt spännande att vara tillbaka i STCC efter en bra säsong i GT4 och jag ser verkligen fram emot att tävla med ett så erfaret team som Brink Motorsport, säger Gustavsen.

– Det kommer att bli en riktigt tuff utmaning att hoppa in i ett så hårt startfält, men jag ska göra mitt absolut bästa för att leverera ett starkt resultat med teamet.

Norrmannen tävlade för J-Tech i GT4 Scandinavia i år där han slutade på tredje plats i mästerskapet och tävlade för Brovallen Design i STCC förra året med en sjätteplats som bästa resultat.

– Vi fick upp ögonen för Magnus under fjolåret när han debuterade i STCC och vi ser en stor potential i honom, säger Ted Brink, teamchef för Brink Motorsport.

– Magnus blir den sista föraren som vi testar inför STCC 2022, ett mycket givande utvärderingsprogram som vi ser fram emot att sätta i verket till kommande säsong.

Årets STCC-final körs på Ring Knutstorp i Skåne den 8-9 oktober, mer information här.