Driver Academy utökar Sportbilsfestivalen till fler STCC-helger

Driver Academy utökar Sportbilsfestivalen i samarbete med STCC under säsongen 2022 till tävlingshelgerna på Ljungbyhed, Knutstorp och Anderstorp som kommer att fyllas med exotiska sportbilar.

– Det är med stor glädje som vi återigen i samarbete med STCC kan förena sportbilar och racing på högsta nivå, säger Veronica Moraeus och Jojje Moraeus Svensson, Driver Academy.

– Det finns ett historiskt gemensamt arv som förenar gammal som ung och det hyllar vi genom att anordna sportbilsträffar ihop med STCC under fler tävlingshelger 2022. Alla sportbilar är välkomna in på området och blir en del av hela atmosfären – tillsammans skapar vi en upplevelse för alla att njuta av!

Eventet lanserades 2016 och har hittills främst körts under tävlingarna på Anderstorp som en uppskattad upplevelse för såväl publik som tävlande förare och team.

– STCC är väldigt glada över att kunna fördjupa samarbetet med Driver Academy kring Sportbilsfestivalen, det tillför en väldigt trevlig och populär del till våra evenemang, säger Micke Bern, vd för STCC.

– Oavsett ålder så är sportbilar något som många har en djup passion för. Driver Academy har framgångsrikt utvecklat konceptet och vi ser fram emot att ta det till nästa nivå tillsammans med dem under 2022 när vi utökar till fler tävlingshelger.

Sportbilsbiljetten kan köpas för 300 kronor i ett ”Early Bird-erbjudande” fram till en vecka innan tävlingshelgerna, efter det kostar biljetten 450 kronor.

Biljetten inkluderar förutom VIP-parkering även entré för samtliga personer i bilen, deltagande i en tävling där snyggaste sportbil utses och en goodiebag från Driver Academy till föraren. Med sportbil menas två- eller fyrsitsig kupé eller cabriolet.

Sportbilsfestivalen 2022
04/6 – Ljungbyheds Motorbana
23/7 – Ring Knutstorp
11/9 – Anderstorp Motorbana

Klicka här för mer information!