STCC kommer till Bilsport Performance & Custom Motor Show i påsk

STCC kommer till Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia i påsk tillsammans med klasserna Legends Cup, Radical Cup Scandinavia och Pro Superbike – en mässa som väntas locka nära 80.000 besökare.

– Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia är en äkta svensk motorklassiker och vi ser fram emot att träffa alla fantastiska entusiaster på plats och visa vad vi har på gång i STCC 2022, säger Micke Bern, vd för STCC.

Tävlingsbilar och hojar från STCC, Legends Cup, Radical Scandinavia och Pro Superbike kommer att finnas i STCCs monter under mässan, inklusive STCC-mästaren Robert Dahlgrens vinnarbil – Cupra León Competición.

Pro Superbike-esset Aurore Milton finns också på plats i montern med sin potenta Suzuki GSX-R1000 under fredag och lördag eftermiddag.

STCC kommer att dela ut vouchers till streamingtjänsten STCC+ under mässan, ett 30-dagars prova på-erbjudande inför STCC-premiären på Ljungbyheds Motorbana den 3-4 juni.

Bilsport Performance & Custom Motor Show – som firar 50 år – startar 10:00 på långfredagen och körs under hela påsken, för mer information – klicka här!