Fullspäckat showschema under STCC Newsrace på Knutstorp

STCC TCR Scandinavia drar igång igen efter sommaruppehållet med Newsrace på klassiska Ring Knutstorp i Skåne den 22-23/7 med ett fullspäckat showschema!

Patrik Sjöberg och Alfred Svensson, kända från SVT-serien Leif och Billy, är på plats under autografsigneringen 12:30 på lördag med STCC-förarna.

Rockklassiker kommer till Knutstorp med sin minibuss och spelar skön musik på lördagen med start 11:00.

Senare under dagen kommer Eric Nytomt och DJ Kevin Rome och spelar live på scenen i depån.

Sportbilsfestivalen är på plats igen och fyller Ring Knutstorp med exotiska sportbilar och kör kortege på banan under lunchuppehållet. Missa inte att du kan köpa en sportbilsbiljett till tävlingshelgen!

M Experience kommer köra medåkning under lördagen i de senaste prestandabilarna från BMW i förmån till Min Stora Dag, du kan köpa biljett till medåkningen här!

Sist men absolut inte minst så står Semler Premium för Skandinaviens häftigaste leading car under tävlingshelgen med supersportbilen Lamborghini Huracan STO, den lättaste och mest tävlingsinriktade modellen från Lamborghini hittills.

Det bästa av allt är att detta bara är hälften av underhållningen under helgen på Ring Knutstorp. På banan bjuder STCC TCR Scandinavia, Pro Superbike, Legends, V8 Thunder Cars och Radical på fantastisk racing – se komplett tidsschema här!

Läs mer och boka dina biljetter här!