STCC presenterar ett starkt paket för team och förare till säsongen 2022.

För team och förare som vill delta i Skandinaviens främsta racingmästerskap, finns det en långsiktig plan och ett ekonomiskt fördelaktigt erbjudande.

”Vi är glada över att kunna presentera ett attraktivt paket för de förare och team som önskar delta i skandinavisk elitracing med STCC. Vi presenterar en mediarapport för 2021 som visar stark uppgång för STCC i media. Till det presenterar vi också en kalender och ett paket med fokus på effektivisering och kostnadsbesparing.

Vi ser en stark tillströmning av yngre förare och vi jobbar hårt för att få in fler talanger i sporten, samtidigt som vi ser att teamen i STCC fortsätter att bygga sin verksamhet för kommande säsonger.

Långsiktighet med TCR som reglemente i STCC och parallella projekt med miljö och hållbarhet kommer att stärka sporten och våra aktörer framöver. Vi har spännande nyheter att presentera redan i höst gällande sustainable racing.

Framtiden ser ljus ut för såväl fans och partners, som förare och team!”

VD – Micke Bern

ANMÄLAN ÖPPNAR
För de förare och team som anmäler sig redan under december, så finns stora besparingar att göra. Bland annat ingår samtliga avgifter för test, 10 däck utan kostnad, 10 extra teampass, 100 partnervouchers till STCC+ och STCC Business Trackday.

All info följer bifogat nedan. Vänligen klicka på respektive länk, för all info.

NYHETER 2022
Ny viktskala för successballast.
Testbegränsning.
Begränsning av däck för test.
Förmånlig anmälningsavgift.

INFORMATION
Anmälan 2022 >>
Mediarapport 2021 >>
Presentation Sve STCC 2022 >>
Presentation Eng STCC 2022 >>